DIT IS HET APPARTEMENT WAAR SARAH GAAT WONEN

Mocht het even een tijdje onduidelijk zijn geweest, nu Dre Hazes gevallen is voor Anne Rose Zonneveld is er definitief een streep door de relatie met Sarah van Soelen.

Zij liet eerst nog weten dat er een adempauze was ingelast tussen haar en Dre maar is geen enkele sprake van. Sarah ging er lange tijd van uit dat ze samen met Dre zou gaan wonen in het appartement dat zij vorig jaar juli samen in Rotterdam hadden gekocht.

Nu er sprake is van een breuk, zal ze dat plan moeten gaan herzien. Vorig jaar deed al het verhaal de ronde dat haar vader het deel van Dre zou hebben gekocht, maar daar is volgens de gegevens van het Openbaar Kadaster nog altijd geen sprake van.

Wel is Sarah begonnen met het opknappen van het appartement. Ze heeft volgens insiders namelijk besloten om hier zelf te gaan wonen. En heeft haar ongelijk. Het is een prachtig appartement.

Bekendeburen heeft Sarah gevraagd of dat klopt, maar ze wilde hier geen antwoord op geven. 'Ga het maar onderzoeken. Ik geef hier verder geen antwoord op'.

Ontkennen doet Sarah het dus niet! Dit wordt dus haar appartement en Dre gaat binnenkort met Anne Rose samenwonen.

EMILE RATELBAND KOOPT BABIES

DEZE PEPERDURE PORSCHE KOCHT DENNIS SCHOUTEN VAN DE DONATIES