Het is zeker geen publiek geheim dat de heren van Vandaag Inside een mega inkomen genieten en dat is eigenlijk wel logisch, want ze trekken meer dan 1 miljoen kijkers per avond. Het is Wilfred Genee die gezorgd heeft dat Rene en Johan zoveel verdienen.

JOHN DE MOL

Hij voerde de onderhandeling met John de Mol. Het resultaat, zoals dat in de wandelgangen wordt beweerd, is dat Wilfred 1,4 miljoen euro per jaar verdiend en Rene en Johan 1,2 miljoen per jaar ofwel 100.000 euro per maand.

De vrouw van Johan Derksen vindt dat hij teveel verdient met wat hij eigenlijk doet en is van mening dat Johan geld moet overmaken naar goede doelen. Dat doet hij dan ook. Maar hij is op iets anders zeer trots.

KINDEREN

"Dat ik met het geld dat ik verdien ervoor kon zorgen dat ik alle drie mijn kinderen, voor wie de huizenmarkt ook verschrikkelijk is, heb kunnen helpen aan een woning. Daar ben ik zeer trots op".

En met recht. Fantastisch om een vader te hebben die niet als een egoist met zijn geld omgaat en juist aan zijn kinderen denkt.