De geruchten dat Leontine Borsato- Ruiters weer in de armen is gevallen van haar ex John Huiberts blijken niet uit de duim gezogen. Leontien is meerdere malen gesignaleerd bij de villa van John in Naaldwijk en de twee zijn ook gespot tijdens een romantische vakantie op Ibiza

Het is jammer voor Marco Borsato, waarvan men eerst dacht dat hij weer zijn ex aan het veroveren was. Zijn bezoekjes aan Leontine worden nu afgedaan als het slechts bezoeken van zijn kinderen

En ex John, die eerst Leontine aan de kant had gezet omdat hij haar maar een lui mens vond, heeft zich blijkbaar bedacht. De twee hadden nog wat in te halen in een prachtige villa van de multi miljonair.

Hij woont in Waalwijk in deze prachtige villa die hij voor een onbekend bedrag kocht en waar twee hypotheken op rusten van in totaal 2.350.000 euro.

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 892 vierkante meter en ligt op een paar minuten fietsen van het centrum van Waalwijk. Dan kan Leontine zich daar uitleven.

Het zal een kwestie van tijd zijn, voordat de twee tortelduifjes hier gaan samenwonen. Wie weet of is het bezit van de zaak al weer snel het eind van het vermaak?