Linda de Mol heeft zich volledig uit het publieke leven teruggetrokken, nadat uitkwam dat haar vriend Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Linda's wereld stortte in en gelijk heeft ze de relatie met Jeroen beeindigd. Nog altijd is zij, en logisch, volgens insiders behoorlijk aangeslagen door de hele affaire.

Linda heeft dan ook besloten om pas in het najaar weer haar tv werk op te pakken. Tot die tijd werkt ze aan het herstellen van de emotionele schade die zij heeft opgelopen.

Maar waar is Linda? Dat is de vraag die velen bezighoudt. Volgens ooggetuigen en showbizz expert Evert Santegoeds, zou Linda de Mol een teruggetrokken leven leiden in haar villa in Vale do Lobo aan de Portugese Algarve.

Echt een ideale plek is dat op dit moment zeker niet. Op steenworp afstand van haar villa is een grote bouwplaats waar op dit moment een villa van zeer grote omvang wordt gebouwd.

En dat gaat met zeer veel herrie gepaard. De bouwplaats ligt ook op nog geen honderd meter van de villa van Willem van Kooten. En aan de achterkant van zijn villa ligt de villa van Linda en John de Mol.

Ondanks dat heeft de plek ook een emotionele waarde voor Linda. Linda en John komen hier al vanaf hun jeugd en heeft daardoor een speciaal plekje in hun hart.

Linda komt er graag en verkiest Vale do Lobo op dit moment boven haar villa in het Gooise Huizen.

EINDELIJK IS DE GROOTSTE WENS VAN MAXIME MEILAND IN VERVULLING GEGAAN