De oorzaak zou zijn dat Rick wederom een scheve schaats zou hebben gereden. Eerder gebeurde dat twee jaar geleden, waardoor Rick tijdelijk elders was gaan wonen.

Toch gaf Annemarie Rick toen een tweede kans. Het heeft blijkbaar niet mogen baten, want eind vorige maand verliet zij de echtelijke villa in Aerdenhout. Annemarie had een eigen huis gevonden in Heemstede.

Van daar uit probeert zij niet alleen de breuk te verwerken, maar ook om samen met haar twee dochters, een nieuw leven op te bouwen.

Het prachtige pand dat Annemarie huurt is een herenhuis bestaande uit 9 kamers, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt 150 vierkante meter en is verdeeld over drie woonlagen.

Ook kan Annematie de komende zomer genieten van haar achtertuin van 60 vierkante meter, die op het westen is gelegen. Verder heeft ze nog een balkon en kan ze sulletjes opruimen in de vrijstaande houten berging.

Het huis is gelegen in de Bloemenbuurt van Heemstede. De maandelijkse huur bedraagt 2200,-- euro per maand. Annemarie heeft het huis gestoffeerd gehuurd.

Rick is achtergebleven in de villa in Aerdenhout, waar Rick en Annemarie nu om zullen strijden. Deze staat namelijk op beider naam. Ze kochten deze voor een onbekende prijs in juli 2003 en lieten er in 2007 een hypotheek op vestigen van 2,5 miljoen. En daar zal Annemarie niet graag aan mee willen blijven betalen!