HIER VINDT LEONTIEN BORSATO HAAR RUST

Voor Leontine en haar drie kinderen moet het een vreselijke tijd zijn, nu er tegen Marco Borsato aangifte is gedaan wegens grensoverschrijdend gedrag tegenover een minderjarig meisje.

Een leuke kerst wordt het zeker niet meer. Het liefst houdt Leontine zich dan ook verborgen voor de buitenwereld en wie zou dat niet doen in haar plaats.

De rust vindt ze met name in haar eigen huis in Bussum. Daar kan Leontine zich terugtrekken en verscholen houden voor de buitenwereld, die natuurlijk graag willen weten hoe het nu met haar gaat.

Leontine woont in een heerlijk twee onder 1 kapvilla, die zij heeft gehuurd voor 3950 euro per maand. Verondersteld wordt dat Marco de huur betaald.

De woonoppervlakte bedraagt 203 vierkante meter en ze beschikt over totaal zes kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers, welke zijn verdeeld over drie woonlagen plus een zolder.

Koken kan Leontine in de luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Bij de villa hoort ook nog een guesthouse met twee slaapkamers en een badkamer.

Hier vindt ze voorlopig haar rust.