HIER WOONT DRE HAZES

Dre Hazes zou het appartement in Rotterdam dat hij in juli van dit jaar kocht met Sarah van Soelen hebben verkocht aan de vader van Sarah. Althans zijn deel. Het andere deel stond al op naam van Sarah.

De vraag is dan ook waar Dre woont. Er zijn dan wel geruchten dat hij vaak wordt gespot bij de villa van Monique, en dit zou wijzen op een verzoening, maar hier woont hij niet.

Wel heeft Dre een tijdje gewoont bij de ouders van Sarah, maar ja dat gaat helaas niet meer. Waar woont Dre dan? Volgens insiders woont hij gewoon bij zijn moeder Rachel in Mijdrecht.

Daar is het alles behalve vervelend vertoeven. De villa van moeder Rachel beschikt bijvoorbeeld over een binnen zwembad en een sauna. Je kunt het slechter treffen.

En in de garage kan Dre zijn auto parkeren. Ook biedt het optrekje veel privacy. Doordat de woning tegen een dijk gebouwd is, ligt de woonverdieping aan de straatkant op één hoog terwijl de achterzijde op tuinniveau is.

Hierdoor is er zowel aan de voorkant als aan de achterkant geen inkijk mogelijk, bijzonder veel privacy dus! Hij heeft wel een appartement in Vinkenveen, maar deze heeft Dre verhuurd.

Er zijn overigens verder twee opties: of hij trekt in bij Monique of koopt/huurt wat voor zichzelf. We zullen het snel weten, maar voorlopig woont hij gewoon bij zijn moeder in huis.

HIER WOONT DRE HAZES NU