Huizen
11 november 2017
 

Hier woont Gers Pardoel nu met zijn nieuwe vriendin! Zie foto's

Na de breuk met zijn vriendin Selina,woont Gers Pardoel hier nu met zijn nieuwe vriendin...

Al meer dan 1 1/2 jaar zijn Gers Pardoel en zijn vriendin Selina uit elkaar. Selina en hun kindje wonen in een huurappartement in Tilburg, waar zij een maandhuur moet betalen van 963,-- euro. Gers woont nu vrijwel zeker met zijn 10 jaar jongere vriendin in deze luxe villa.

Gers betaalde voor dit optrekje een prijs van 510.000,--. De vraagprijs lag op 599.000 euro, terwijl de verkoper ooit begonnen was op een prijs van 649.000,--.

Voor deze prijs heeft Gers een geheel vrijstaande villa, bestaande uit totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. De keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. De totale woonoppervlakte van zijn optrekje bedraagt 162 vierkante meter. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

De tuin is rondom de villa en beschikt over een prachtig zonneterras en een schitterend aangelegde vijver. Buiten een tuin kan zonnen op hun dakterras of het balkon. Parkeren van de auto vormt voor Gers geen enkel probleem meer, want er is een garage waar maar liefst 5 auto's in kunnen!

Minpunt is nu wel dat Gers zijn ex vriendin Selina zal moeten uitkopen. Beiden zijn ze voor de helft eigenaar van de villa, die zeker sinds 2013 in waarde is gestegen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.