ZIE HIER ALLE FOTO'S VAN HET HUIS VAN LEONTINE 

Het is over, uit en sluiten tussen Leontine Borsato- Ruiters en haar vriendje John Huiberts uit Waalwijk. Deze John had overigens de reputatie een man te zijn die er meerdere vrouwen op na zou houden dus blijkbaar snel verveeld is.

En dat klopt want volgens geruchten zou hij Leontine aan de dijk hebben gezet juist omdat hij haar saai vond en overdags weinig tot niets zou uitvoeren en ook nog eens lang op haar bed zou blijven liggen. Leontine woont nu dus weer alleen.

Leontine woont nu weer in haar twee onder 1 kapvilla, die zij huurt voor 3950 euro per maand. Verondersteld wordt dat Marco de huur betaald.

De woonoppervlakte bedraagt 203 vierkante meter en ze beschikt over totaal zes kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers, welke zijn verdeeld over drie woonlagen plus een zolder.

Koken kan zij in de luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Bij de villa hoort ook nog een guesthouse met twee slaapkamers en een badkamer. En wie weet heeft Marco Borsato weer een nieuwe kans om haar hart te veroveren?

Ach, dat zou Jeroen Rietbergen ook nu gelukt zijn met Linda de Mol.