Huizen
21 april 2018
 

Hier woont Wietze de Jager met zijn gezin. Zie foto's

Na eerst zijn oude huis met twee ton winst te hebben verkocht en even tussendoor een huurwoning, heeft Wietze de Jager uiteindelijk dit huis in Amsterdam gekocht.

Wietze de Jager, tegenwoordig o.a. te zien als presentator van o.a. Shownieuws, heeft een vrijstaande woning gekocht in Amsterdam. Hij en zijn vriendin Lieke betaalden voor het huis een prijs van 650.000,-- euro, Dat is een halve ton boven de vraagprijs van 6 ton euro.

Wietze liet er gelijk een hypotheek op vestigen van 656.000,-- euro. Voor dit geld heeft hij een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 104 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Buiten een dakterras beschikken Wietze en Lieke over een achtertuin van 217 vierkante meter, gelegen op het zuiden. De keuken bevindt zich in het midden van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer heeft nog een origineel balkenplafond. De uitbouw kent twee openslaande deuren naar de tuin. Een parkeer probleem is er ook niet. Op het terrein kunnen drie auto's worden geparkeerd.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.