Door zijn nierziekte behoort Jamai tot de risicogroep om een corona besmetting op te lopen. Daar de straat waar hij woont in Amsterdam zeer druk, kan hij nauwelijks nog naar buiten en zit daardoor het merendeel van de tijd opgesloten in zijn woning

Jamai heeft het appartement, dat hij al enige jaren huurde voor een prijs van 2100 euro per maand, gekocht voor een bedrag van 635.000 euro.

Hij heeft er zeker grote plannen mee, want de hypotheek op het appartement bedraagt 1 miljoen euro. Wat krijgt Jamai voor zijn geld?

De woonoppervlakte bedraagt 90 vierkante meter. Totaal bestaat het geheel uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Een van de badkamers heeft een grote inloopdouche. De keuken is zeer luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook is er nog een bijkeuken.

Vanuit de woonkamer heeft Jamai een prachtig uitzicht over de Amstel. Bij mooi weer kan hij genieten op het zonneterras van zeven vierkante meter. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. De parkeerplaats kost overigens wel 250,-- euro per maand.