Recent werd bekend dat Jeroen Rietbergen door het Openbaar Ministerie strafrechtelijk zal worden vervolgd wegens sexueel overschrijdend gedrag. Nu had Jeroen zelf al bekend dat hij er zich schuldig aan zou hebben gemaakt, maar het blijkt dat de beschuldiging over verkrachting zou gaan.

En dat is vele malen zwaarder als dat men tot nu toe had aangenomen. Of Linda dit wist is niet bekend. Ook is niet bekend of Linda hem nu wel of niet de deur heeft gewezen. Onderstaande lijkt te bewijzen dat zij nog altijd samen zijn.

Zowel Linda als Jeroen weten dat de fotografen, zeker nadat bekend is geworden dat het OM hem gaat vervolgen wegens verkrachting, langs gaan rijden om te kijken of de auto van Jeroen nog altijd bij Linda staat geparkeerd.

Dat is niet het geval. Zijn wagen zou volgens de fotografen al een paar weken niet meer bij Linda staan. Is het dan uit? Volgens geruchten niet. Jeroen zou zijn ondergedoken in een villa in Blaricum.

En die villa is eigendom van niemand minder dan John de Mol. Bekendeburen heeft met eigen ogen gezien dat Linda afgelopen zondag met haar auto inderdaad die doodlopende weg inreed.

Een weg waar haar broer John, die daar niet woont, twee villa's op zijn naam heeft staan. Is het toeval of heeft Linda haar Jeroen daar laten onderduiken?  De villa is vanaf de weg vrijwel niet te zien en heeft een lange afbuigende oprit.

Op die manier is hij buiten schot voor de paparazzi. Een ander gerucht dat de ronde de doet, is dat het over, uit en sluiten is tussen Linda en Jeroen. Vandaar dat Linda afgelopen zaterdag samen met een vriendin een wandeling aan het maken was en zeer verdrietig leek.

Ze zou zondag dan ook niet naar Jeroen zijn gereden, maar troost hebben gezocht bij haar broer John. Die is op zeker sinds kort verhuist. Hij woonde samen met zijn zoon Johhny op 1 terrein, maar dat huis heeft hij eind december 2022 verkocht voor 1,8 miljoen euro.

Het kan dus beiden. Zeker is in ieder geval dat de wagen van Jeroen al een tijdje niet meer bij Linda staat.