Rachel Hazes haalt in een interview met weekblad Story behoorlijk uit naar Monique Westenberg, de voormalige verloofde van haar zoon Dre. Monique moest maar eens werk gaan zoeken om haar eigen geld te verdienen in plaats van teren op de zak van haar zoon.

Volgens Rachel zou Dre werkelijk alles voor Monique betalen. Het huis, haar Range Rover, de werkster, de vakanties en nog meer. Schandalig vindt Rachel dit.

Vandaag sloeg showbizz deskundige Yvonne Coldeweijer keihard terug naar Rachel, door te beweren dat de moeder van Dre heeft gelogen. Hij zou helemaal niet zo scheutig zijn en alles betalen.

Het tegendeel is volgens Yvonne waar. Daar komt bij dat Monique wel degelijk haar eigen geld verdient. Zo heeft zij een instagram account met 740.000 volgers.

Iedere post die Monique plaats levert tussen de 30.000 en 40.000 likes op tot uitschieters naar boven toe. Duidelijk is dat Monique reclame maakt voor o.a. kinderkleding, cosmetica, tassen en nog veel meer.

En met zoveel volgers is ze zeer interessant voor adverteerders. Die hebben haar allang gevonden. En wat de denken van de Essent commercial waar het om het gezin draaide of geld uit de docu soap.

En Monique heeft nog de eenmanszaak Noel Creative. Maar het is zeker dat zij met Instagram duizenden euro's per maand vangt, buiten andere inkomsten.

Conclusie: Monique verdient wel degelijk haar eigen geld. Ze kan er zeker een leuk leven van leiden. De kritiek van Rachel lijkt dan ook onterecht.