In de wandelgangen van Hilvsersum wordt verteld dat Chantal een contract heeft van 1,2 miljoen euro per jaar. Buiten deze inkomsten verschijnt zij ook nog wel eens in een commercial, die haar zeker meerdere tonnen euro’s opleveren.

Ook is ze in te huren als spreker of presentatrice. Hoeveel Chantal hier voor rekent is niet bekend, zal zeker rond de 10.000 euro liggen. Ook is ze eigenaar van een B.V. met de naam “James House B.V.”, genoemd naar haar zoontje. Doel: “het verlenen van diensten voor activiteiten op het gebied van acteren, zingen, presenteren, producties, optreden als agentschap en allerhande aanverwante commerciële activiteiten”.

Uit de cijfers, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, van 2019 blijkt dat het eigen vermogen weliswaar slechts 5000 euro bedraagt, maar de vorderingen bedragen iets meer 622.000 euro en op de bank schittert een bedrag van bijna 420.000 euro.

Maar dit is niet alles. Samen met haar man Marco kocht ze in 2009 een pand in Amsterdam voor het bedrag van ruim 1,5 miljoen euro en liet daar een hypotheek op vestigen van 1,9 miljoen euro.

Op dit moment zou er zomaar een overwaarde op rusten van rond de twee miljoen euro. Chantal alleen al zou om die reden goed zijn voor een bedrag van 2,5 miljoen euro.