Robert Jensen is zeer succesvol met zijn YouTube kanaal, waarin hij zijn mening geeft over de coronacrisis en zijn volgers waarschuwt dat hier een diepere en duistere bedoeling achter schuilt gaat, welke hij onderbouwt met feiten.

Recent werd zelfs bekend dat het leger hem in de gaten houdt, omdat in de Youtube-video’s van Robert Jensen volgens Defensie geregeld onjuiste en onbewezen uitspraken over het coronavirus worden gedaan.

Begrijpelijk want Robert heeft honderdduizenden volgers. Veel mensen vragen zich waar hij van leeft. Wel is bekend dat Robert giften zou ontvangen voor zijn YouTube kanaal.

Of heeft hij genoeg geld? Bekendeburen onderzocht het. Op zijn woonadres in Amsterdam staan twee bedrijven geregistreerd; RJP Media B.V. en Robert Jensen Produkties B.V.

Het eerste bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft o.a. als doel produkties van TV programma's. In dit bedrijf zijn 20 mensen werkzaam. Het eigen vermogen bedroeg eind 2019 bijna 564.000 euro, terwijl dat een jaar eerder nog bijna 2,2 miljoen euro was!!

Het tweede bedrijf Robert Jensen Produkties B.V. werd opgericht in 1998 en heeft als doel produceren van films ( geen tv films) en uitgeven van boeken. Hier zijn volgens het uitreksel van de Kamer van Koophandel 14 man werkzaam.

Het eigen vermogen bedraagt per eind 2019 rond de 1,7 miljoen euro. Was in 2018 1,2 miljoen. Opvallend is dat de schuld daalt van 2,3 miljoen euro naar iets meer dan 540.000 ofwel een daling van maar liefst iets minder dan 1,8 miljoen euro.

Verder bezit hij een riant optrekje in Amsterdam dat hij in 2002 kocht voor 1.250.000 euro en nu zeker minimaal 2,5 miljoen waard is. Robert zit er dus zeker wel warmpjes bij met een geschat vermogen van tegen de vier miljoen euro.