In de rechtbank leed Waylon onlangs een pijnlijk en kostbaar verlies. Wat betekent dit voor het vermogen van Waylon?

Waylon heeft geen onderbroekenhumor

In juli 2022 zet Waylon z'n handtekening onder een lucratief contract voor een eigen onderbroekenlijn. Als voorschot op de royalties zou hij 50.000 euro krijgen, maar als 'ie in het programma 'Boerderij van Dorst' toegeeft erectieproblemen te hebben, trekt de producent van de onderbroeken z'n keutel in en kan Waylon fluiten naar zijn ondergoed-lijn en geld.

Rechtszaak Waylon

Dit pikt hij niet en sleept hij de producent voor de rechter. Helaas voor Waylon verliest hij deze zaak. Zat hij echt op dit geld te wachten of was het meer een erezaak. Bekendeburen dook eens in de cijfers om te kijken hoe rijk Waylon eigenlijk is.

Dit is het vermogen van Waylon

Waylon is eigenaar van twee bedrijven. Het eerste bedrijf opereert onder de naam “Labour Road B.V.” welke hij eind 2012 oprichtte met als doelstelling: “Het verlenen van diensten, met name op het gebied van entertainment en muziekproductie en het verrichten van alle overige werkzaamheden die het artiestenbestaan met zich meebrengt”.

Het eigen vermogen per eind 2022 bedraagt zo’n 292.000 euro. Dat is wel een vooruitgang ten opzichte van een jaar geleden.

Zijn tweede bedrijf handelt onder de naam “Waymore B.V.” Dit bedrijf werd ook eind 2012 opgericht en is niet meer dan een financiële holding.

Het eigen vermogen per eind 2022 bedraagt 2,2 miljoen euro , terwijl dat twee jaar geleden, nog voor de corona, iets minder dan 1,5 miljoen euro bedroeg. 

Dit is het huis van Waylon

Buiten deze twee bedrijven bezit Waylon een prachtig huis in Hilversum, waar het hele gezin woont.

Hij kocht dat in 2018 voor 1.550.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2 miljoen euro. Een half miljoen overwaarde is zeker realistisch.

Met andere woorden; ach, het geld van de deal daar zat hij als miljonair nu niet echt op te wachten!

Bovendien heeft zijn partner Bibi Breijman op eigen naam nog een opknapwoning in Den Haag gekocht.