Half juli j.l. zette 'Brutale Meid' Jennifer de Jong haar te koop voor een prijs van 249.500,- In nog geen twee maanden tijd heeft ze een koper gevonden voor haar leuke eengezinswoning in Almere. Het huis zou zijn verkocht rond de 240.000,-- euro.

Zelf kocht zij de woning in juni 1999 voor een prijs van 174.705,-- euro en liet er in 2008 een hypotheek op vestigen van 266.000,-- euro.. Als ze niets op de hypotheek zou hebben afgelost, betekent dat een verlies van een kwart ton euro.

De koper krijgt voor het geld een leuke eengezinswoning, gelegen in een kindvriendelijke buurt, met een woonoppervlakte van 132 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Leuk is dat de woonkamer tuingericht is en voorzien is van een romantische open haard. Buiten een achtertuin , gelegen op het zuidoosten, van 58 vierkante meter, is er ook een dakterras waar het goed vertoeven is.

De auto kan gewoon voor de deur worden geparkeerd.