Al bijna een jaar proberen Caroline Tensen en haar man hun huis in Oegstgeest te verkopen. Eind vorig jaar zette ze deze op de markt met een vraagprijs van 449.000,-- euro. Dit was te hoog gegrepen en begin dit jaar verlaagden zij de prijs naar 435.000,-- euro.

Dat heeft niet mogen baten. Een verdere prijsverlaging was daarom noodzakelijk. Caroline en haar man hebben het huis nu in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 375.000,-- euro. Dat is inmiddels al 74.000,-- euro lager dan de eerste vraagprijs.

Aan verlies valt daarom inmiddels niet meer te ontkomen, Het pand werd namelijk gekocht voor een bedrag van 392.500,-- euro en levert bij de nieuwe vraagprijs een verlies op van minimaal 17.500,-- euro. De hypotheek van 475.000,-- euro zou volgens Ernst Jan helemaal zijn afgelost

De koper krijgt een huis heeft een totale woonoppervlakte van 115 vierkante meter en telt in totaal 4 kamers waaronder 3 slaapkamers en 1 badkamer met o.a. een rainshower.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De keuken is van een zeer luxe design met alle denkbare apparatuur. Buiten een riante achtertuin, is er ook een dakterras om heerlijk op te zonnen. Het huis ligt in het centrum van Oegstgeest.