Het dubbele bovenhuis aan de Amsteldijk in Amsterdam, waar Eva Jinek alleen woont sinds dat Freek, na de breuk, is verhuisd is te koop gezet voor een bedrag van 645.000,-- euro.  En dat is slecht nieuws voor Eva, want dat betekent dat zij op zoek moet naar andere woonruimte. Op dit moment huurt zij dit huis van 2350,-- euro per maand.

Dat zal best wel pijn doen, want het is een werkelijk schitterend huis waar zij haar hart aan had verpand. De koper krijgt in ieder geval een mooi huis voor het geld, met een totale woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

In totaal zijn er zes kamers, waaronder 4 slaapkamers en een badkamer gelegen op de tweede en derde woonlaag. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur.

Vanuit de woonkamer genoot Eva iedere dag van het prachtige uitzicht over de Amstel. En buiten dat er een balkon aanwezig is, heeft het pand ook nog eens een royaal dakterras van 60 vierkante meter, welke ook een fantastisch uitzicht biedt over de Amstel en waar Eva regelmatig haar ontbijt nuttigde.

Ze zal dus naar andere woonruimte moeten uitkijken.