Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar kunnen gaan uitkijken naar een ander huis, want ze hebben een koper gevonden voor het huis in het Noord Hollandse Lijnden. De verkoopprijs is gelijk aan de vraagprijs ofwel 475.000,-- euro.

'Het is ongelooflijk, maar na de publicatie op bekendeburen werd ons huis 22000 x bekeken en kregen we meerdere biedingen op het huis. Ook de makelaar vertelde ons nog nooit zoveel belangstelling te hebben ontvangen voor een huis.

Ik ben blij dat het is verkocht en Robbert en ik een huis van ons samen kunnen gaan zoeken en een nieuwe frisse start te kunnen maken. Eindelijk ben ik verlost van die ellende met o.a. de Belastingdienst'.

Patricia heeft haar woning dus verkocht tegen een prijs van 475.000,-- euro. Zelf kocht ze haar optrekje in 2013 voor een bedrag van 410.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 322.493,-- euro.

Met deze prijs kan ze haar belastingschuld van 195.000,-- euro voldoen. Op de hypotheek heeft de afgelopen jaren, volgens eigen zeggen, al een deel afgelost, zodat alles eindelijk weer overzichtelijk wordt

De koper krijgt voor zijn geld een twee onder 1 kapwoning heeft een totale woonoppervlakte van 181 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Een van de badkamers heeft een jacuzzi. De keuken is gedateerd, maar heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kun je in de inpandige garage komen, die ruimte biedt aan 1 auto.

Het optrekje ligt aan het water en heeft een eigen steiger. Zonnen kan in de riante achtertuin van 78 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.