Tjitske Reidinga kan opgelucht ademhalen, want het pand aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam, die zij 17 maart j.l. voor een vraagprijs van 695.000,-- euro te koop had gezet is verkocht. En dat mag wel heel bijzonder heten.

Omdat zij haar hart verloor aan acteur collega Peter Blok, besloten Tjitske en haar man Vincent Croiset hun gezinshuis te koop te zetten voor een prijs van 695.000,-- euro. Het pand, bestaande uit drie woonlagen heeft een totale woonoppervlakte van 305 vierkante meter en heeft 6 slaapkamers en twee badkamers.

Ook een schitterende achtertuin ontbreekt niet. Nu moet Tjitske afscheid nemen van het huis, waar zij samen met Vincent en hun kinderen ook mooie jaren heeft beleefd.  Zelf kochten zij het optrekje in 2006 voor een prijs van 415.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 749.000,-- euro.

Het oand zou zijn verkocht rond de 650.000,-- euro. Afgaande op de hypotheek zou dat een forse verlies betekenen. Op dit moment woont Tjitske samen met Peter Blok in een huurappartement in Amstedam Oud Zuid.