Arjan Lubach ging gisteravond helemaal los op de T shirts van het merk RUMAG. Op de T shirts staan teksten die te maken hebben met het coronavirus en daar zit op dit moment niemand op te wachten.

Het merk wordt daardoor beschuldigd van het feit, dat zij een slaatje probeert te slaan uit de coronacrisis en dat is velen, ook Lubach, in het verkeerde keelgat geschoten.

En laat nou Humberto Tan investeerder zijn bij dit merk. Humberto beweerde zelf eens dat hij zich niet bezighoud met managementzaken van het merk en de vraag is dan ook of hij wist van de actie van RUMAG. rondom het coronavirus.

Wat Humberto wel wist is dat RUMAG. bijna alle teksten steelt, want dat geven de oprichters inmiddels openlijk toe. De shirts kosten 15 euro en 10 euro zou RUMAG doneren aan het Rode Kruis.

Maar in werkelijk zouden de prijs voor de koper uitkomen op zo'n 30 euro ivm o.a. verzendkosten. Het hele initiatief is in verkeerde aarde gevallen en weer wordt het imago van Humberto hierdoor mogelijk ernstig beschadigd!

update: Rumag is direct gestopt met deze collectie!!!