Arjen Lubach start weer met een nieuw tv seizoen en wordt een directe concurrent van Eva Jinek. Hij zal zeker weer meer dan 1,5 miljoen kijkers trekken en dit zal ten koste gaan van andere talkshows. Wellicht zelfs die van de heren van VI.

Lubach heeft zich op het nieuwe tv seizoen voorbereud in een mooie, midden in de natuur gelegen, woonboerderin in het Friese dorp Oudhorne. Deze kocht Arjen voor een half miljoen euro en hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 630.750 euro.

Wat heeft hij hiervoor? De boerderij is alleen maar te bereiken via een zandpad. Het perceel is iets meer dan 10.000 vierkante meter groot, zodat de privacy meer dan gewaarborgd is. De boerderij, omgeven door tuin, heeft een woonoppervlakte van 145 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder. De keuken is luxe en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Op het erf staat een blokhut die nu dient als gastenverblijf.

Verder is er ook een zwembad waar Arjen zijn conditie op peil kan houden. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande houten garage. Tevens kan Lubach zijn eigen groenten verbouwen, want de boerderij beschikt ook over een kas.

Kortom; dat wordt genieten. In Amsterdam woont Lubach in een huurappartement. Met zo'n voorbereding sloopt hij de concurrentie met twee vingers in zijn neus.

NICOLETTE KLUIJVER ZET NAAKTFOTO ONLINE

GLENNIS GRACE KLAPT ONDANKS SPREEKVERBOD UIT DE SCHOOL