Nederland mist best wel topkok Rudolph van Veen. Vijf jaar lang kookte hij voor Carlo Boszhard en Irene Moors in het middagprogramma “Life and Cooking” en was hij dagelijks te bewonderen op “ 24 Kitchen”, waar hij o.a. het programma “De Gemakkelijke Maaltijd” presenteerde, maar ook de lekkerste taarten, cakes en gebakjes maakte.

Eigenlijk leek Rudolph van alle markten thuis te zijn. Niet zo gek want hij is als enige Nederlandse kok in het bezit van zowel de titel S.V.H. Meesterkok, de hoogste graad van vakbekwaamheid die een kok in Nederland kan behalen en sinds 2010 mag Rudolph zich ook officieel Meesterpatissier noemen. Geen Nederlandse kok die dat hem na kan vertellen.

Vele mensen zullen dan graag willen weten in wat voor een keuken zo’n topkok thuis kookt voor wanneer hij bijvoorbeeld gasten ontvangt of gewoon voor zijn gezinnetje. Dat is nu te zien, want van Veen heeft sinds een paar weken zijn riante villa in Hilversum te koop gezet voor een prijs van 1.695.000 euro.

Zelf kocht hij het optrekje, nadat hij zijn loft in het Brabantse Tilburg had verkocht, in 2014 voor een prijs van 1,2 miljoen euro en liet er toen een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro. Wanneer de villa op de vraagprijs zou worden verkocht pakt Rudolph een winst van rond de 450.000 euro. 

Kijk snel naar de beelde n waarop zijn eigen keuken te zien is