VRAAGPRIJS

Iris van den Ende, dochter van mediamagnaat Joop van den Ende, heeft haar miljoenenappartement aan een van de Amsterdamse grachten te koop gezet voor een vraagprijs van 2.350.000 euro.

WINST BIJ VERKOOP

Zelf kocht zij het appartement in 2009 voor rond de 1.750.000 euro en op het appartement rust geen hypotheek. Er gloort dus een winst aan de horizon van 600.000 euro. Wellicht dat Iris, eigenaresse van het produktiehuis MediaLane , die o.a. het programma "Matthijs gaat door en The Connection, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, produceerde, een nieuwe start wil maken.

ZWEMBAD, SAUNA EN INDELING APPARTEMENT IRIS VAN DEN ENDE

InĀ  2022 scheidde zij na een relatie van 16 jaar van haar man.. Wat heeft Iris de aspirant koper te bieden? Het appartementĀ  met zwembad, sauna en een huismeester heeft een woonoppervlakte van 178 vierkante meter.

Bijzonder is dat het een frontbreedte heeft van 14 meter! Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap- en twee badkamers. De keuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

PARKEERPLAATSEN

Naast de keuken bevindt zich het eetgedeelte. In de parkeergarage kunnen twee parkeerplaatsen worden gekocht voor 100.000 euro per plek. Verder is het mogelijk om alle meubels over te nemen.

Het appartement is echt een lust voor het oog!