Fajah Lourens had jaren geleden eens de wens uitgesproken om voor haar 40 ste jaar miljonair te kunnen zijn. Op dat moment was zij daar nog een eind van verwijderd.

Maar met de successen die Fajah nu boekt en heeft geboekt zou de wens zomaar kunnen zijn uitgekomen. Op 3 juli a.s. wordt Fajah 40 jaar en dan moet de wens zijn uitgekomen. Bekendeburen dook eens in de jaarcijfers van Fajah's bedrijven.

Op haar woonadres zijn er zo'n vijf B.V. 's gevestigd plus een aantal eenmanszaken waarvan geen cijfers bekend zijn. Fajah heeft natuurlijk veel succes gehad met haar Killerbody.

Is dit succes terug te vinden in de cijfers? De vijf B.V.'s waaronder 'MYkillerbodymotivation B.V.', 'Lourens Holding B.V.'en 'Flowin B.V.' laten per eind 2019 een totaal eigen vermogen zien van rond de 1 miljoen euro.

Maar de eenmanszaken zitten hier niet bij, dus dat ligt zeker nog iets hoger. Buiten de bedrijven is Fajah ook eigenaar van een prachtig huis in het Noord Hollandse plaatsje Purmerland.

Eerst was Fajah daar slechts 1/3 eigenaar van, maar een paar jaar geleden kocht de boerderij voor 1 miljoen. Op het optrekje rust een hypotheek van 1,3 miljoen die zij vorig jaar augustus afsloot.

Toentertijd was haar helaas overleden echtgenoot Daniel Surig eigenaar van het 2/3 deel. Op dit moment zal er zeker een overwaarde van een miljoen op rusten.

Alles bij elkaar mogen we de rijkdom van Fajah Lourens zeker schatten op 2 tot 2,5 miljoen euro en is haar wens dus in vervulling gegaan.

Dat zal ze op haar verjaardag op 3 juli a.s. zeker gaan vieren en het is de hardwerkende Fajah gegund.