De vermeende relatie tussen Humberto Tan en Dionne Stax, onthult door het weekblad Prive, is wellicht de afgelopen twee weken het meest besproken onderwerp. Interessant is om te kijken hoe rijk Humberto eigenlijk is. Heeft zijn vrouw Ineke veel te verliezen en Dionne veel te winnen?

Humberto en zijn vrouw bezitten op beider naam een prachtige villa in Amstelveen, die zij in december 2006 kochten voor een prijs van 1.260.000,-- euro. Op de villa rust voor totaal 1.750.000,-- euro aan hypotheken. Winst er op dit moment niet te halen, wellicht zelfs een klein verlies.

Anders ligt dit wanneer bekendeburen de cijfers induikt van zijn bedrijf Huta Holding B.V.. De Holding, een grootbedrijf in kleding,  bezit namelijk een eigen vermogen van 1,1 miljoen euro. Dit cijfer is van 2015. De cijfers van 2016 zijn nog niet bij de KvK ingeleverd.

Opmerkelijk is dat het eigen vermogen 7 1/4 ton euro hoger ligt dan in 2014, toen het eigen vermogen nog slechts 375.369,-- euro bedroeg. Ook zijn vrouw Ineke heeft een eigen bedrijf, maar daar zijn de cijfers alles behalve florissant van.

Haar bedrijf, Geenius Babywaren B.V. heeft in 2015 een negatief eigen vermogen van 13.776,-- euro en op de bank staat volgens de cijfers geen euro. Humberto is dus sinds 2015 miljonair en zijn vrouw heeft dus best wel iets te verliezen.

Maar of Dionne nu bij hem moet blijven voor het vele geld, dat gaat ook weer te ver. Multi miljonair is Tan in ieder geval niet!