Het zou te triest van worden zijn als de droom van Hans Klok voor de tweede mal uiteen spat. Door de lockdown kan hij niet optreden en zit daardoor gedwongen thuis.

Maar hoe lang is dit financieel vol te houden voor Hans. Hij wordt weliswaar gesteund door miljardair Marcel Boekhoorn, maar op een gegeven moment moeten er toch knopen worden doorgehakt.

Hans zelf denkt dat Las Vegas pas in december van dit jaar weer open gaat voor shows. Het is niet te hopen, dat hij naar NL zou moeten terugkeren.

Dit is voor Hans, volgens eigen zeggen, geen optie. Zou ook triest zijn, want dan spat zijn droom voor de tweede keer uiteen. Eerder mislukte het al toen hij gesteund werd Joop van den Ende om in Las Vegas het te gaan maken.

Voorlopig heeft Hans nog wel vlees aan het bot, maar het moet niet langer gaan duren dan dit jaar. Dan houdt het ook voor Hans op en zal hij weer zijn trucjes moeten gaan vertonen in Duinrell.

En dat kun je zo'n grootmeester niet aan doen. Hopelijk gaat zijn droom later toch in vervulling en mag hij ook weer zijn opwachting maken in het door tientallen miljoenen bekeken programma van Ellen Desgeneres.

Het grote moment voor koala beertje Nancy. Deze beelden ontroeren en vertederen.