Dat kan want Jan heeft namelijk zijn appartement aan de da Costastraat in Amsterdam Oud West te koop gezet voor een prijs van 695.000,-- euro. Het appartement is helemaal door hem verbouwd en ingericht.

Jan kocht het pand in januari 2011 voor een bedrag van 885.000,-- euro en heeft het cash betaald. De bedoeling van de koop dat zijn kinderen hier te zijner tijd kunnen gaan wonen. Na de koop is hij er mee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Nadat hij het pand heeft laten splitsen, heeft Jan het bovenste appartement, bestaande uit twee woonlagen, nu te koop gezet. Natuurlijk is het zeer luxe design appartement met een schitterende inrichting die de koper eventueel over kan nemen.

Het appartement bestaat uit 3 kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers met ligbad en douche. De totale woonoppervlakte bedraagt 150 vierkante meter en is dus verdeeld over twee woonlagen. Het is mogelijk om er ook nog een dakterras te laten maken van ongeveer 60 vierkante meter. Het appartement is een lust voor het oog en dat blijkt wel uit de beelden. De ligging is ook top, want zowel het Leidseplein als het Vondelpark zijn op loopafstand