Bijzonder detail is dat Jan al een huis heeft in de straat waar hij nu een nieuw huis heeft gekocht. Hij kocht het huis voor de prijs van 245.000,-- euro, terwijl de vraagprijs op 3 ton euro lag. Jan heeft er een hypotheek op laten vestigen van 250.000,-- euro.

Voor dit geld kochten hij en zijn vriendin een drive-in woning bestaande uit totaal vijf kamers, waaronder 4 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt zich een whirlpool. En uiteraard ontbreekt het in de luxe keuken aan niets.

De totale woonoppervlakte bedraagt 200 vierkante meter en is verdeeld over drie woonlagen. Verder is er een riante tuin om in te zonnen en de auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.

Jan heeft het huis waarschijnlijk gekocht om groter te willen gaan wonen. Hij heeft samen met zijn vriendin een dochter. maar wellicht zijn er plannen tot gezinsuitbreiding!

Jan kocht zijn oude huis in dezelfde straat in april 2009 voor een bedrag van 202.500,-- euro en liet op deze woning een hypotheek vestigen van 200.000-,-- euro. Wie weet komt deze woning binnenkort op de markt.

Voorlopig kunnen Jan en zijn vriendin straks gaan genieten van het nieuwe huis waar, zoals te zien is op de beelden, weinig aan hoeft te gebeuren. Het huis ziet er prachtig en verzorgd uit en heeft een luxe uitstraling.