Vanuit de huiskamer heb je zo uitzicht op de Gouwzee. En buiten dat heeft Jan, als goed zakenman, het optrekje voor een zeer goede prijs weten te kopen.

De oorspronkelijke vraagprijs van de dijkwoning lag maar liefst op 529.000,-- euro. Uiteindelijk, na bijna 2 jaar in de verkoop te hebben gestaan, belandde de vraagprijs op 395.000,-- euro.

Jan heeft voor deze supermooi gelegen woning een prijs betaald van 350.000,-- euro. Voor dit geld heeft hij nu een dijkhuis met een totale woonoppervlakte van 136 vierkante meter.

Het huis bestaat totaal uit 5 kamers, waaronder o.a. twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Dit alles verdeeld over twee woonlagen + een vliering en een kelder.

Er is een voor- en achtertuin. De laatste is 23 vierkante groot en ligt op het westen. Ook is er een balkon aanwezig en heeft het optrekje een inpandige berging.. De open keuken, moet evenals de rest van het huis, wel stevig worden opgeknapt.

Maar het uitzicht vanuit de woonkamer direct op de Gouwzee is werkelijk onbetaalbaar. Ook dat het huis in het centrum van Volendam ligt, maakt het zeer aantrekkelijk.