Privé mag het al met al mag het op dit moment privé niet meezitten, zakelijk is dat van een totaal andere orde. Financiële zorgen kent Jan niet. Alle successen hebben er voor gezorgd, dat Jan en zijn gezin zich geen enkele zorgen hoeven te maken over hun financiële toekomst.

Het meer dan twintig jaar aan de top, hebben Jan multi miljonair gemaakt. En dat hij miljoenen bezit, blijkt wel uit het feit dat de hypotheek op zijn villa in Volendam als sneeuw voor de zon is verdwenen.

Nadat Jan zijn villa had laten bouwen, rustte er jarenlang een hypotheek op zijn optrekje van 3 miljoen euro, verstrekt door de bank. Wie nu een blik werpt in het Openbaar Kadaster kan met zijn eigen ogen zien, dat deze miljoenen hypotheek niet meer op zijn villa rust.

Het kan niet anders als dat Jan deze miljoenen heeft afgelost. Zomaar ineens. Er zijn maar heel weinig mensen, die dit kunnen. Betekent wel dat de villa in 1 klap schuldenvrij is en een waarde van miljoenen euro’s vertegenwoordigd.

Buiten de villa bezit Jan nog twee huizen in Volendam, waar ook geen hypotheken op rusten. Zakelijk gezien blijft het Jan dus voor de wind gaan en dat gunt ook iedereen de sympathieke zanger

De miljoenen hypotheek op zijn huis bestaat niet meer en verder kan hij weer volop genieten van zijn vrouw Liza en de kinderen met wie hij zoveel mogelijk leuke dingen doet.

Dit is voor hem nu belangrijker als zijn agenda volproppen. Daar zal Jan nu zeker van hebben geleerd!