Zoals bekend is Jan Smit getroffen door een burn-out en heeft hij om die reden zijn agenda al eerder totaal vrijgemaakt van afspraken en optredens. De grootste klus die hem te wachten stond was de presentatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Dat gaat vanwege het coronavirus niet door, dus heeft Jan nog meer tijd om te herstellen. In een interview met een lokaal station vertelt Jan hoe het met hem gaat.

'Het gaat goed met me en door het coronavirus heb ik nog meer tijd om te herstellen. Ik fiets en wandel veel voor mijn herstel'. Maar er zijn ook zorgen.

Zoals bekend is Jan bestuurslid van de voetbalclun FC Volendam en die draaien dit seizoen zeer goed. Zo goed, dat de club zou kunnen promoveren. En dat die kans zou Jan graag verzilverd zien worden.

Maar de clubs in Brabant hebben, door het coronoavirus, al aangegeven, dat zij dit seizoen niet meer in actie willen komen. Ook als de competitie zal worden hervat.

In dat geval zou de promotie aan de neus van Jan's cluppie voorbij gaan. En dat baart hem zorgen. Het is, zoals Jan ook in het interview zie, een kwestie van afwachten.