Huizen
30 september 2017
 

Jan Smit zet zijn Volendamse dijkhuis te koop. Zie foto's

Jan Smit heeft zijn dijkhuis in Volendam met vrij uitzicht op de Gouwzee in de verkoop gezet en kan hiermee in 1 jaar een ton euro winst pakken.

Vorig jaar juni kocht Jan Smit uit eigen middelen voor 472.500,-- euro een huis op de dijk in Volendam met vrij uitzicht op de Gouwzee en zette deze toen te huur voor 1250,-- euro per maand. Jan heeft besloten winst te gaan pakken en heeft het optrekje nu te koop gezet voor een bedrag van 579.000,-- euro.

Als Jan erin slaagt het dijkhuis te verkopen op de vraagprijs, maakt hij meer dan een ton euro winst in 1 jaar.  De koper krijgt een optrekje met een woonoppervlakte van 137 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus een vliering en een kelder. Verder is er een luxe keuken met inbouwapparatuur.  De achtertuin van 23 vierkante meter ligt op het westen. Voor het parkeren van de auto in een parkeervergunning nodig.

Het royale dijkhuis ligt o.a. op loopafstand van de haven van Volendam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.