Jandino Asporaat, getrouwd en vader van twee kinderen, heeft zijn bungalow in Ridderkerk zeer snel weten te verkopen. De vraagprijs lag op 425.000,-- euro en rond deze prijs zou de bungalow dan ook zin verkocht.

Zelf kocht hij de bungalow in oktober 2009 voor een bedrag van 350.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 6 ton euro. Als hij de hypotheek helemaal zou hebben opgenomen, zou er een stevig verlies zijn deel zijn.

De koper krijgt in ieder geval een vrijstaande bungalow met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De keuken is zeer mooi en luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken heeft directe toegang tot de tuin.'

De achtertuin is 180 vierkante meter groot en ligt op oosten. De auto kan in de garage worden gezet, die ruimte biedt aan 1 auto. Zelf is Jandino inmiddels met zijn vrouw en kinderen verhuisd naar een desgin villa in Nieuwerkerk aan de IJssel die hij vorig maart voor 875.000,-- euro en gelegen is op landgoed 'Ringvaartstaete'.