De beslissing om te verhuizen

De actrice heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende carrière opgebouwd als influencer en tv-persoonlijkheid. Met een grote schare trouwe volgers deelt ze haar dagelijks leven, mode-inspiratie en persoonlijke avonturen. De beslissing om te verhuizen kwam voort uit een verlangen naar verandering en de behoefte aan meer ruimte en rust.

Op zoek naar het perfecte huis

De zoektocht naar een nieuw huis begon voor Janice met het bepalen van haar wensen en behoeften. Ze wilde een woning met voldoende ruimte voor haar en haar huisdieren, een grote tuin om te ontspannen en te tuinieren, en een lichte, open leefruimte die inspiratie biedt voor haar creatieve projecten.

Janice heeft haar volgers meegenomen in elke stap van dit proces; van de keuze de muurafwerking tot een eventuele inductie kookplaat beschermer. Via haar Instagram Stories en YouTubekanaal heeft ze huizen bezichtigd, interieurideeën gedeeld, en advies gevraagd aan haar volgers. "Het is geweldig om zo'n betrokken community te hebben", zegt ze. "Hun feedback en ideeën hebben me echt geholpen bij het maken van keuzes."

De grote verhuizing

Nadat ze haar droomhuis had gevonden, begon het echte werk: de verhuizing zelf. Janice deelde de ups en downs van het inpakken, afscheid nemen van haar oude huis en het regelen van de logistiek. In haar dagelijkse vlogs deelt ze dat het een behoorlijke klus is, maar dat ze er wel enorm veel zin in heeft.

Ze maakte lijstjes, organiseerde verhuisdozen en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Haar volgers kregen tips te zien voor efficiënt inpakken en hoe je het beste stress kunt vermijden tijdens een verhuizing. Ook promoot Janice geheel vrijblijvend de bedrijven en merken die betrokken zijn bij de verhuizing. Zo zien we het bedrijf dat haar helpt met de elektra in de woning en de keukenboulevard waar ze haar spatscherm keuken vandaan heeft.

Het inrichten van de nieuwe woning

Een van de meest opwindende aspecten van verhuizen is natuurlijk het inrichten van het nieuwe huis. Janice weet precies wat ze wil op het gebied van interieurdesign en kan niet wachten om haar nieuwe plek te transformeren. Ze deelt haar plannen voor elke kamer; van de woonkamer tot de slaapkamer en de keuken.

"Ik wil een warme, uitnodigende sfeer creëren," vertelt ze. "Met veel natuurlijke materialen, planten, en persoonlijke accenten die het echt mijn thuis maken." Ze heeft al moodboards gemaakt en verschillende stijlen uitgeprobeerd, en haar volgers kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien.

"Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe omgeving", vertelt ze in een van haar vlogs. "Mijn huidige huis heeft me veel gebracht, maar ik ben klaar voor een plek waar ik nog meer tot rust kan komen en waar ik de ruimte heb om creatief bezig te zijn."