Huizen
13 juli 2017
 

Jennifer de Jong van Brutale Meiden zet haar huis te koop. Zie foto's

Jenniffer de Jong, die samen met Tatum Dagelet het programma Brutale Meiden en Brutale Moeders maakte, heeft haar woning in Almere te koop gezet.

Brutale meid en moeder Jennifer de Jong heeft haar eengezinswoning in Almere te koop gezet voor een bedrag van 249.500,-- euro. Zelf kocht zij de woning in juni 1999 voor een prijs van 174.705,-- euro en liet er in 2008 een hypotheek op vestigen van 266.000,-- euro.

Een vette winst zit er dus niet in. De koper krijgt voor het geld een leuke eengezinswoning, gelegen in een kindvriendelijke buurt, met een woonoppervlakte van 132 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Leuk is dat de woonkamer tuingericht is en voorzien is van een romantische open haard. Buiten een achtertuin , gelegen op het zuidoosten, van 58 vierkante meter, is er ook een dakterras waar het goed vertoeven is.

De auto kan gewoon voor de deur worden geparkeerd.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.