Peter van der Vorst, geboren Brabander, vindt het een hele eer om de nieuwe baas te mogen zijn bij RTL. Hij heeft er nu voor gezrogd dat de talkshow van Robert Jensen van de buis is verdwenen.

Echt boteren deed het tussen de heren niet en recent noemde Jensen hem dan ook een 'radicaal linkse activist'.Bekendeburen zocht hoe groot het vermogen is van de 'vijand' van Jensen. Daar komt die dan:

In 2016 verkocht Peter in ieder geval zijn bedrijf Vorst Media BV voor een aantal miljoenen. In zijn enige bedrijf dat hij nog heeft “Vorstelijke Zaken B.V.” steeg het eigen vermogen in ieder geval van 1,5 miljoen euro naar bijna 5 miljoen euro. Een mooie klapper dus.

En een blik op het jaar 2017 is zeker ook niet verontrustend. Het eigen vermogen is weliswaar gedaald met bijna vier miljoen euro naar 1,1 miljoen euro, maar dat geld heeft hij in ieder geval niet vergokt.

In 2016 kochten Peter en zijn partner Sander een prachtig huis in Abcoude voor de prijs van 2.350.000 euro. Ook werd er nog stevig verbouwd voor heel veel geld. Dit heeft Peter allemaal met eigen geld betaald. Het optrekje, een woonboerderij, zal zeker een overwaarde hebben van 1 miljoen euro.

Verder stond er eind 2017 een miljoen euro op de bank. Dus financieel hoeft Peter zich geen enkele zorg te maken voor de toekomst en kan hij met een gerust hart aan zijn nieuwe uitdaging beginnen. Al met al is hij zeker goed voor meer dan 5 miljoen euro!