Sinds half maart van dit jaar had Jeroen Latijnhouwers, die bij omroep MAX het dagelijkse nieuwsprogramma 'Hallo Nederland' presenteert, zijn twee onder 1 kapwoning in Hilversum te koop gezet voor een vraagprijs van 450.000,-- euro.
 
Helaas voor Jeroen kwam er geen koper opdagen en besloot hij  zijn huis op 21 november j.l. uit de verkoop te halen. Maar nu ongeveer drie weken later staat het huis weer in de verkoop en nu tegen een vraagprijs van 435.000,-- euro of een korting van 15.000,-- euro.

Zelf kocht hij de woning in december 2008 voor een prijs van 457.250,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van zes ton euro. Een echt vette winst zit er dan ook zeker niet in. De koper krijgt voor het geld een luxe twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 111 vierkante meter.

Het huis heeft in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Een vierde slaapkamer is gemakkelijk te maken. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen plus een kelder en een zolder. Er is een half open luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Rondom het huis ligt de tuin. De achtertuin is 104 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten.