Daar Jeroen in Amsterdam woont , heeft hij besloten om zijn prachtige miljoenenvilla in Breukeleveen te koop te zetten. De villa ligt direct aan de Loosdrechtse Plassen. De vraagprijs is 1.825.000,-- euro. Zelf kocht hij zijn optrekje in 2009 voor de prijs van 1,2 miljoen euro en liet zijn eigen bedrijf 'Pief Paf Pauw Holding B.V. er een hypotheek op vestigen van 1.350.000,-- euro.

De koper krijgt voor dit geld een mooie vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

De woonkeuken, met aangrenzend de eetkamer, is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Maar er is meer; de villa beschikt over een eigen golfvrije haven voor meerdere boten en uiteraard een eigen steiger.

De achtertuin is maar liefst 1500 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Ook ontbreekt een zonneterras niet en de vrijstaande houten garage biedt plaats aan twee auto's. Verder is er ook nog een bijgebouw, dat als gastenverblijf kan dienen.