Jeroen Rietbergen is in no time van de hemel in de hel beland. Na het bekend worden van het feit dat een aantal mensen bij The Voice zich schuldig zouden hebben gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag, besloot hij gelijk zich als bandleider terug te trekken.

Vanaf dat moment komt het een na het andere verhaal over zijn vermeende misdragingen naar buiten. Voor Linda de Mol aanleiding genoeg om een punt achter hun relatie te zetten.

Kort daarna werd Jeroen op de luchthaven Schiphol gespot, vanwaar hij vertrok naar Atlanta vloog, om daarna door te reizen naar Nashville, een bekende muziekstad.

Maar Jeroen zou daar niet zijn om muziek te maken, maar in therapie gaan bij The Ranch in Tennessee. Dit om van zijn sexverslaving af te kunnen komen.

Daarna kan hij wellicht dan zijn lang gekoesterde droom gaan verwezenlijken. Welke is dat? Wat niet iedereen weet is dat hij geboren is in West- Souburg, dat valt onder de gemeente Vlissingen.

Jeroen is dus een rasechte Zeeuw. Hij ging op de muziekschool in Middelburg, doet in Rotterdam de havo voor Muziek en Dans en een paar jaar conservatorium. 

Hij verlaat dan definitief Zeeland omdat zijn toekomst in de Randstad en in het Gooi ligt. Maar niet voor niets vertelde Jeroen in een interview dat hij ooit wil hij terugkeren naar Vlissingen.

'Dit houd ik nog wel zo’n dertig jaar vol. Misschien dat ik later dan wel dat huisje aan de boulevard kan kopen.” Hij hoeft, nu weinig hem nog bindt aan het Gooi en de Randstad, zo lang niet meer te wachten.

Jeroen kan deze wens nu al in vervulling laten gaan. Daar zal hij ook minder opvallen dan in het Gooi,  waar iedereen op hem zal gaan jagen. Bekendeburen heeft al een leuk appartement in Vlissingen voor Jeroen gevonden.

DIT IS HET FAVORIETE NUMMER VAN MONIQUE WESTENBERG