Jeroen Rietbergen wordt op dit moment behandeld voor zijn sexverslaving in een kliniek in Tennessee Amerika. Zoals bekend heeft Linda de relatie verbroken toen bekend werd dat haar Jeroen zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.

En dat allemaal achter haar rug. Het moet als een dolksteek in haar rug hebben gevoeld. En dat terwijl Jeroen, voordat de hel uitbrak, een interview had met het magazine 'De Gooische Tam Tam'.

Daarin zegt hij o.a. dat zijn verhuizing van Rotterdam naar het Gooi wel even wennen was, maar gelijk ook super. De reden? 'In de eerste plaats omdat ik hier samenwoon  met Linda, de leukste vrouw ter wereld, maar ik kreeg er ook twee fantastische bonuskinderen bij.

Bovendien is het wonen op landgoed Crailoo heerlijk. Mooier dat dit wordt het niet'. Het interview is nog eens extra pijnlijk voor Linda, omdat hun intieme leven ook aan bod komt.

'Ik dacht me op een gegeven moment echt aan te passen door een corduroy ribbroek aan te schaffen, maar dat bleek niet zo goed voor mijn sexleven.

Volgens Linda kreeg ik er een huishoudkont in'. Tja, deze woorden hebben nu allemaal een andere lading gekregen en zijn best pijnlijk voor Linda.

PRINSES MABEL WISSE SMIT VERLIEST BAKKEN MET GELD