Wekenlang doet het gerucht de ronde dat Jeroen Rietbergen en Linda de Mol weer bij elkaar zijn. Linda zou hem weer een kans hebben willen geven, maar of dit werkelijk klopt is nergens echt bevestigd.

Ook niet door dochter Noa of zoon Julian. Maar wat blijkt? Jeroen is teruggekeerd naar zijn geboorteplaats Vlissingen in de provincie Zeeland. De reden: Jeroen is van zijn fiets gevallen en zou een aantal ribben hebben gekneusd.

Linda had zeker geen zin om hem te verzorgen en dan zijn je ouders uiteraard een mooie uitkomst. De auto van Jeroen, een BMWX5 jeep, wordt vrijwel dagelijks voor de deur van hun huis gesignaleerd. Dus de ribben moeten nog herstellen

Uiteraard ontvangen zij hun zoon met open armen. Het is en blijft tenslotte hun kind. En vader Piet is altijd ontzettend trots op zijn zoon Jeroen geweest. Kijk en luister maar

Of dat Jeroen daarna in Vlissingen een eigen appartement gaat zoeken met als uitvalbasis het huis van zijn ouders of dat hij weer terugkeert naar het Gooi zal de tijd leren.

Voorlopig woont hij bij zijn ouders in Vlissingen!

foto's; google streetview