Televisiepresentator Jochem van Gelder, die SBS heeft ingeruild voor RTL4 waar hij vanaf december het programma 'Als ik later groot ben' gaat presenteren, heeft zijn familie paradijsje in het Gelderse plaatsje Beneden- Leeuwen, in het Land van Maas en Waal, te koop gezet.

De vraagprijs bedraagt 925.000,-- euro. Zelf kocht hij de vrijstaande villa in juni 2005 voor een onbekend bedrag, Wel liet hij er een hypotheek op vestigen van 800.000,-- euro. Wanneer Jochem de villa op de vraagprijs zou weten te verkopen, dan maakt hij 1 1/4 ton winst.

De koper krijgt voor zijn geld een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 343 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt tien, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Verder is er een zeer luxe leefkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  In de voortuin staan fruitbomen en in de achtertuin, die 738 vierkante meter groot is en op het zuiden ligt, bevindt zich een grote tuinkamer.

Buiten een kantoor is er ook een apart bijgebouw, dat nu dienst doet als klusruimte. Een garage ontbreekt, maar er is wel een mogelijkheid om die te bouwen. Kortom; Het is een echt familiehuis waar iedereen een eigen plekje heeft.