Johan Vlemmix heeft de mooiste en grootste villa van Eindhoven gekocht. Niet voor niets staat deze villa in Eindhoven bekend als 'Het Versailles' van Eindhoven. Johan heeft ook goede zaken gedaan, want stond villa eerder nog te koop voor 1.350.000,-- euro, Johan kocht zijn paleis voor 950.000,-- euro.

Aankloppen bij de bank hoefde hij niet, want Johan heeft de villa met zijn eigen geld betaald. Niet voor niets is hij trots op zijn nieuwe bezit. 'Marco Borsato mag dan wel een mooie en grote villa hebben gekocht, die van mij overtreft zijn villa. Ik ben er zo blij mee', laat hij bekendeburen.nl weten.

De woonoppervlakte van zijn villa bedraagt maar liefst 345 vierkante meter. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder 6 slaapkamers en meerdere badkamers. Dit alles staat op een stuk grond van maar liefst 3600 vierkante meter.

Johan heeft nu ook zijn eigen oprijlaan en dat kunnen er maar weinig zeggen. Verder herbergt 'Het Versailles van Eindhoven' over een compleet wellness gedeelte met o.a. een zwembad, een thuisbioscoop, een eigen gym en een ontspanningsruimte.

De prachtige woonkeuken beschikt over alle mogelijke inbouwapparatuur en is een lust voor het oog. Op het terrein is ook een guesthouse, waar Johan zijn vrienden kan laten slapen. 'Peter Jan Rens belde me al of hij niet bij me kon komen wonen'