Morgen is de rechtbank in Den Bosch het toneel van de rechtszaak die Patricia Paay heeft aangespannen tegen Johan Vlemmix. Zij eist 30.000,-- euro van de Oranjegek omdat hij een Patricia Paay pop , zonder haar toestemming, op de markt wilde zetten.

Volgens Johan bracht dit alles zoveel negatieve publiciteit met zich mee, dat zijn hele poppenhandel in elkaar is gestort en hij in eerste instantie een claim bij de rechtbank tegen Paay zou gaan indienen van 2 ton euro. Zij was in zijn ogen de schuldige dat zijn poppenhandel helemaal in was gestort.

Maar tijd heelt blijkbaar wonden. Aan bekendburen laat Vlemmix weten van de claim af te zien.'Ik wil me van mijn goede kant laten zien, dus trek ik de claim tegen Patricia van 200.000,-- euro in. Ik hoef niks van haar. Ze heeft lal niks en ik mag haar eigenlijk ook wel.

We hebben elkaar een aantal weken geleden ontmoet om te kijken of we tot een deal konden komen betreffende die 30.000,-- euro die zij van mij eist. Vond haar man Robbert overigens een aardige vent. Alhoewel we daarna nog een paar keer telefonisch contact hebben gehad, zijn we het helaas niet eens geworden. Ik heb het in ieder geval geprobeerd'.