Voor de prijs van 1.395.000,-- euro word je de nieuwe eigenaar van de riante vrijstaande villa met eigen oprijlaan van Johan Vlemmix in Eindhoven. Buiten de oprijlaan met draaipunt en fontein, beschik je dan ook over een zwembad, gym, ontspanningsruimte, vergaderruimte en een thuisbioscoop.

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 1358 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt 11, waaronder 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 met sauna. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

De woonkeuken is luxe en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Verder kun je gasten onderbrengen in het guesthouse. De auto kan worden geparkeerd in de dubbele garage, die ruimte biedt aan maximaal vier auto's. De tuin is rondom de villa gelegen.

Johan kan een behoorlijke klapper maken, want zelf kocht hij zijn paleisje in 2016 voor een prijs van 760.000,-- euro en nam er een hypoheek op van 650.000,-- euro. Dat betekent dat wanneer de villa op de vraagprijs zou worden verkocht er een winst wordt gemaakt van 635.000,-- euro.

De villa is overigens eigendom van zijn Stichting Nucleair Museum Eindhoven.