Eind 2015 kocht Johan Vlemmix de mooiste en grootste villa van Eindhoven. Niet voor niets werd het optrekje 'Het Versailles van Eindhoven' genoemd.

Terwijl het te koop had gestaan voor 1.350.000 euro, dacht Johan een slag te hebben geslagen door de villa te kopen voor slechts 950.000 euro. 

Trots vertelde hij aan bekendeburen:  'Marco Borsato mag dan wel een mooie en grote villa hebben gekocht, die van mij overtreft zijn villa. Ik ben er zo blij mee'. De villa werd hem toch te groot en Johan zette zijn Versailles dan ook te koop.

De laatst bekende vraagprijs luidde 1.450.000 euro. Wanneer hij op deze prijs een koper aan de haak zou slaan, kon Johan een mooie maken van een half miljoen euro. Maar zover is het niet gekomen.

Sterker nog; Johan heeft zijn paleis verkocht voor 'slechts' 1 miljoen euro en dat betekent niet meer of minder dan 450.000 euro in rook is opgegaan en van de gedroomde winst van een half miljoen euro nog slechts 50.000 euro rest.

Had hij toch haast met de verkoop? Voelt hij, zoals Johan zelf beweert, het einde van zijn leven naderen? Want hij heeft de villa verkocht, maar recent een Kerk gekocht in het plaatsje Landhorst!!!