Huizen
12 juli 2017
 

John de Mol koopt luxe twee onder 1 kapwoning met gastenverblijf in Eemnes. Zie foto's

John de Mol heeft onlangs een mooie twee onder 1 kapwoning gekocht in het Gooische plaatje Eemnes.

Voor de prijs van 639.600,-- euro is John de Mol eigenaar geworden van een leuke twee onder 1 kapwoning in Eemnes. Hij heeft er een goede deal mee gemaakt, want de laatst bekende vraagprijs bedroeg 685.000,-- euro.

De totale woonoppervlakte bedraagt 157 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de gezellige woonkeuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het eetgedeelte heeft openslaande deuren naar het terras. In de tuin bevindt zich overigens een prachtige buitenkeuken en er is ook nog een bijgebouw dat kan worden gebruikt als gastenverblijf.  De zijtuin is 133 vierkante met groot en ligt op het oosten.

De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande garage, die plaats biedt aan twee auto's. Voor wie John eventueel het huis heeft gekocht is niet bekend.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.