Volgens geruchten in het Gooi zou het penthouse van de overleden ouders van John en Linda de Mol in het Gooise Laren zijn verkocht aan Els Blokker. de weduwe van Jaap Blokker. de verkoopprijs zou 3.250.000,-- euro bedragen.

Het penthouse heeft lange tijd te koop gestaan voor een prijs van 3.750.000,-- euro. Afgelopen september verlaagden John en Linda de vraagprijs met drie ton euro, zodat de vraagprijs 3.450.000,-- euro bedroeg.

Voor welke prijs het penthouse in september 2004 werd gekocht is helaas onbekend. Wel bekend is dat de koopsom uit eigen middelen is betaald.

De koper krijgt voor zijn geld in ieder geval een prachtig penthouse met een woonoppervlakte van maar liefst 441 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Het penthouse beschikt over twee luxe keuken, voorzien van de alle benodigde inbouwapparatuur. Een van de keukens en de eetkamer hebben ook nog eens een open haard. Buiten een dakterras beschikt het optrekje over een zonneterras van 114 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

De auto kan worden geparkeerd in de parkeerkelder. Servicekosten per maand bedragen 893,16 euro. Het optrekje ligt overigens op een prachtige lokatie.